Працівниця вимагає у топ-клубу НБА 60 млн доларів за менш ніж 10 місяців роботи

Працівниця вимагає у топ-клубу НБА 60 млн доларів за менш ніж 10 місяців роботи 1 - basket.com.ua

Екс-менеджер “Фінікс Санз” з різноманітності, рівності та інклюзивності Андреа Трішан подала позов до клубу на 60 мільйонів доларів.

Трішан відпрацювала в “Санз” менше 10 місяців з вересня 2022 року та була звільнена за “систематичне невиконання своїх обов’язків”. Вона звинувачує клуб у расовій дискримінації, харасменті та переслідуванні. За словами адвоката, менеджеру довелося терпіти расистські зауваження та ворожу робочу атмосферу, незважаючи на звернення до відділу кадрів та керівництва.

За словами Трішан, вона звернулася до керівництва після перших повідомлень у пресі про випадки неналежної поведінки членів менеджменту, доповівши про те, що частина цих осіб перебуває у раді з різноманітності та інклюзивності. Їй пояснили, що ці співробітники перебувають у раді для виправлення їхнього персонального іміджу.

“Фінікс” заперечує звинувачення Трішан, заявляючи, що до ради входили всі члени виконавчого керівництва організації, щоб мати доступ до програми інклюзивності. Клуб наполягає на тому, що функції внутрішніх розслідувань не входили в трудові обов’язки Трішан.

Власником “Фінікса” через деякий час після розкручування скандалу зі службовими взаєминами став Метт Ішбія, який купив клуб у Роберта Сарвера. Більшість керівників, зазначених у розслідування преси, залишаються в організації з часів Сарвера.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2543

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.