Ергін Атаман: “Осман — гравець рівня НБА, який переходить в “Панатінаїкос”, щоб дати нам багато важливих речей”

Ергін Атаман: "Осман — гравець рівня НБА, який переходить в "Панатінаїкос", щоб дати нам багато важливих речей" 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Панатінаїкоса” Ергін Атаман висловився про підписання турецького форварда Чеді Османа, який останні 7 років виступав в НБА.

“Осман — чудовий гравець у розквіті сил. Він також має чудовий характер, що, безумовно, важливо. Елементи, які здебільшого характеризують його змагальний характер та гру, — це фізична сила, агресія на обох кінцях майданчика та здатність нагнітати темп, коли ви найменше цього очікуєте.

Він може грати на обох позиціях форварда, дуже добре читає ситуації і ставить команду вище за себе. Окрім таланту та відмінної якості гри, він також має зрілість та досвід на найвищому рівні. Осман — гравець рівня НБА, який переходить в “Панатінаїкос”, щоб дати нам багато важливих речей”, — сказав Атаман.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2711

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.