“Вони мають поставити нам пам’ятник”. В “Дубаї” пояснили, чому не стануть учасником Євроліги

"Вони мають поставити нам пам'ятник". В "Дубаї" пояснили, чому не стануть учасником Євроліги 1 - basket.com.ua

Генеральний менеджер “Дубаю” Деян Каменяшевич розкритикував Євролігу і пояснив, чому новостворений клуб навряд чи приєднається до складу учасників турніру.

“Ми вели переговори з Євролігою понад три роки. Витратили купу часу та енергії на зустрічі із презентацією нашого проекту так, щоб вони зрозуміли. Ми ніколи не мали проблем. Усі проблеми від Євроліги та її ситуації. Вони не можуть нікого прийняти, доки не наведуть лад у своєму будинку зсередини. Але на цей момент не факт, що ми будемо все ще доступні.Не згоден зі скаргами на тривалий час польоту. У Європі було багато команд зі схожими перельотами. Навіщо скаржитися на місто з найактивнішим повітряним рухом у світі? У Євролізі, Єврокубку та Адріатичній лізі є чотири міста без прямого повітряного сполучення. Чому кажуть “ні” “Дубаю” та “так” Росії, Канарським островам та Ізраїлю?

Вони мають поставити нам пам’ятник за бажання грати в Європі та показати небачений раніше спортивний та комерційний рівень. Швидше за все, ми не приєднаємось до Євроліги. Якби справа залежала від “Басконії”, “Реала” чи “Барселони”, то так. Але є інші сторони. Іспанські клуби вважають, що ми можемо стати вирішенням багатьох проблем. Але Євроліга загалом так не вважає. Мені шкода, що ми не вирішуватимемо ці питання разом, тому що всім відомо, що НБА збирається прийти до Європи зі своїм турніром”, – заявив Каменяшевич.

0

Автор публікації

Офлайн 54 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2525

Одна думка про ““Вони мають поставити нам пам’ятник”. В “Дубаї” пояснили, чому не стануть учасником Євроліги

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.