Двайт Ховард зізнався, чому не хотів переходити в “Лейкерс” в епоху Кобі Браянта

Двайт Ховард зізнався, чому не хотів переходити в "Лейкерс" в епоху Кобі Браянта 1 - basket.com.ua

8-разовий учасник Матчу всіх зірок НБА Двайт Ховард розповів, чому не хотів переходити до “Лос-Анджелес Лейкерс” за часів виступу у клубі легендарного Кобі Браянта.

“Було важко грати з Кобі. Це очікування перемоги, а потім усі очікували, що ми з станемо новим дуетом типу Кобі та Шака. Я тільки оговтався від травми, я все ще розбирався з усією цією психологічною нісенітницею в “Орландо Меджик”, а тепер мені потрібно їхати до Лос-Анджелеса, і я граю з Кобі Браянтом. Я дивився, як він грав, вони “Лейкерс” перемогли нас у фіналі.

Я вже був злий, тому що мені довелося їхати до Лос-Анджелеса, і ніхто не знав, що я не хотів переходити в “Лейкерс”. Я хотів перемогти “Лейкерс”, вони виявилися сильнішими за нас у фіналі. Я хотів перейти в “Бруклін Нетс” і почати всю свою кар’єру заново. Але мене відправили до Лос-Анджелеса, там нічого не вийшло, і я прийняв емоційне рішення піти”, – сказав Ховард.

0

Автор публікації

Офлайн 25 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2735

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.