Ігор Зайцев визначився з новим клубом

Ігор Зайцев визначився з новим клубом 1 - basket.com.ua

Екс-бігмен збірної України Ігор Зайцев визначився зі своїм новим клубом. 35-річний баскетболіст продовжить кар’єру в чемпіонаті Тайваню, де виступав останні шість сезонів. Зайцев підписав контракт із клубом “Тайбей Марс”.

Останні чотири сезони Зайцев провів у складі “Фубон Брейвз”, із якими тричі завойовував чемпіонський титул. В минулому сезоні в 35 матчах тайванської PLeague+ Зайцев за 32.7 хвилини набирав 14.3 очка, 7.3 підбирання та 2.4 передачі (РЕ 14.0).

Нова команда українця виступає в лізі T1, в минулому сезоні “Тайбей Марс” вийшли в фінал плей-оф, де поступились “Тайвань Бір”. Відзначимо, що за “Марс” в минулому сезоні 18 матчів провів український центровий Владислав Коренюк.

За свою професійну кар’єру Ігор виступав в Україні за “Кривбасбаскет”, “Азовмаш” та “Хімік”, грав в Польщі за “Роса Радом” та “Зелену Гуру”, в Іспанії виступав за “Манресу”, а також в Тайвані за клуб “Тайвань Бірз”. У складі національної збірної України Зайцев зіграв на чемпіонатах Європи 2013, 2015 та 2017, а також на чемпіонаті світу-2014.

Ігор Зайцев визначився з новим клубом 3 - basket.com.ua

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 993

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.