Георгій Ступенчук повернувся на посаду головного тренера “Черкаських Мавп”

Георгій Ступенчук повернувся на посаду головного тренера "Черкаських Мавп" 1 - basket.com.ua

У тренерському штабі «Черкаських Мавп» відбулися значні зміни. Артем Сліпенчук припинив співпрацю з клубом після півтора року на посаді головного тренера. Його замінить Георгій Ступенчук, який вже має досвід керівництва командою, оскільки був головним тренером у сезоні 2022/2023. Також роботу з командою на посаді другого тренера продовжить Дмитро Нагорний.

Артем Сліпенчук очолив «Черкаські Мавпи» у січні 2023 року. Під його керівництвом команда в минулому сезоні зайняла четверте місце в Суперлізі.

Новий головний тренер Георгій Ступенчук має багатий досвід, адже працює у структурі «Черкаських Мавп» з 2018 року. Нагадаємо до того він працював у різних українських клубах, таких як «Дніпро», «Дніпро-Азот», «Кіровоград»  та «Золотий Вік», а також має міжнародний досвід роботи в Бахрейні.

Ступенчук має чудові тренерські досягнення, зокрема, його команди були призерами чотирьох Кубків Азії та Єврокубку. У сезоні 2022/2023 він був головним тренером “Черкаських Мавп”

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7486

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.