Денніс Шрьодер: “Кевін Дюрант – просто слабак”

Денніс Шрьодер: "Кевін Дюрант - просто слабак" 1 - basket.com.ua

Розігруючий збірної Німеччини Денніс Шрьодер розчарувався публікацією форварда збірної США Кевіна Дюранта, який після перемоги на Олімпіаді написав твіт “”Високий IQ та розваги”. Це була відповідь на заяву Шрьодера про те, що європейський баскетбол більш інтелектуальний, а НБА орієнтована на розваги.

“США перемогли, а потім Кевін Дюрант написав у “Твіттері”: “Високий IQ та розваги”. Для мене він просто слабак. Зірка такого рівня реагує на моє висловлювання, якому я не надавав негативний сенс. Я не оцінив це. Мені байдуже, але зрештою той твіт, який він опублікував, був через мене. Для мене це не було чимось негативним, я поважаю всіх цих хлопців, усіх великих гравців НБА. Але те, що він сказав мені це через соцмережі, просто показує, наскільки він слабкий як людина. Так воно й є. Не всі зірки сильні чи перебувають у хорошому положенні”, – заявив Шрьодер.

0

Автор публікації

Офлайн 14 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2733

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.