Светіслав Пешич та Богдан Богданович висловилися про успіх збірної Сербії на Олімпіаді-2024

Светіслав Пешич та Богдан Богданович висловилися про успіх збірної Сербії на Олімпіаді-2024 1 - basket.com.ua

Збірна Сербії з баскетболу, яка здобула бронзові нагороди на Олімпійських іграх-2024, прибула до Бєлграда. Светіслав Пешич та Богдан Богданович дали коментар для місцевим ЗМІ.

“Перш за все, я хотів би подякувати підтримці, яку ми відчували з боку людей і вболівальників. Що нас особливо тішить, то ця підтримка від людей, які дійсно знають і люблять баскетбол, які живуть ним. Це особлива насолода.

Хочу подякувати гравцям, Богдану як капітану команди. Немає великого результату без спільного шляху. Ця мета і шлях не завжди легкі. Команда створила атмосферу, але говорити будемо не про це, а про спільний шлях до мети.

Це дуже близька за поколінням команда, сім-вісім із них одного покоління 1994 чи 1995 року народження, і всі відбори вони пройшли разом. Богдан трохи старший, а Петрушев і Йович трохи молодші. У нас величезний досвід, але є молодість та знання.

Я пишаюся і найбільше радію, що працював з тими хлопцями, тому що вони створили баланс і не було відомо, хто головний, хто косить, а хто воду носить. Це так від початку і до кінця”, – сказав Пешич.

Богдан Богданович відмітив роль рідних, а також подякував вболівальникам.

“Я хотів би подякувати всім за підтримку, перш за все нашим родинам, вони були поруч з нами. Вони були найбільшою опорою для всіх нас. Ми створили таку атмосферу, яку будували роками.

Кожен ставив команду понад своїм “я”. Ми вірили в цей успіх, і це було для нас величезною мотивацією на кожному тренуванні. Ми намагалися якнайбільше години проводити разом, працювати над атмосферою. Знаю, що запам’яталися лише останні ігри, але весь турнір був досить важким. Одна з найважчих ігор для мене була проти Судану”, – сказав Богданович.

0

Автор публікації

Офлайн 58 хв.

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8836

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.