Тренер Сербії пояснив історично рекордний камбек на Олімпіаді і висловився про втрату зірки команди

Тренер Сербії пояснив історично рекордний камбек на Олімпіаді і висловився про втрату зірки команди 1 - basket.com.ua

Головний тренер збірної Сербії Светислав Пешич пояснив причину камбеку з -24 в матчі проти Австралії (95:90 ОТ) в чвертьфіналі Олімпіади і оцінив стан форварда Ніколи Йовича, який не зміг вийти на паркет через травму гомілковостопа.

“Кожен матч на вибуття складний із психологічної точки зору. Хоча більшість людей думають, що дуже важливо бути розслабленим і приймати рішення під час атаки з певною часткою впевненості, насправді все навпаки. В першій половині був перший раз, коли ми здалися під тиском. Наші ноги відмовили. Ми навіть не встигли зробити фол. Не тільки тому, що у Австралії фантастичні гравці. Патрік Міллс набрав 20 очок до перерви, а потім лише 6 очок. Ми провалилися в обороні. Ми запанікували, а суперники скористалися цим. Ми просто стежили за їхньою грою на паркеті. На щастя, у баскетболі є дві половини. Нам вдалося взяти себе в руки та перевірити, на що ми здатні. Ми виявили гордість та характер.

Не знаю, що краще. Погано почати та виграти, або зберегти стабільність упродовж усієї гри та перемогти. Я за останній варіант, але іноді приємно провести таку гру на такому турнірі. Австралія – фантастична команда. Якби ми не змінили захист і не виявили бажання, ми програли б. Тоді я б пояснював, чому ми програли і слухав критику на свою адресу типу: “Тренер не став брати тайм-аут, йому слід залишити Ніколу Йокича на паркеті на 50 хвилин і ми обов’язково переможемо”. Хоча мені подобається критика. Ніколи Йовича не було у протоколі на матч із Австралією, але не виключено, що він буде готовий до півфіналу. Йович не зміг зіграти сьогодні. Він почуває себе трохи краще, подивимося на його стан завтра”, – сказав Пешич.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2732

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.