Зірки збірної Канади відреагували на впевнений виграш “групи смерті” на Олімпіаді

Зірки збірної Канади відреагували на впевнений виграш "групи смерті" на Олімпіаді 1 - basket.com.ua

Гравці збірної Канаді Діллон Брукс і Шей Гілджес-Александер висловилися після матчу з Іспанією (88:85) на Олімпіаді. Канадці раніше здобули перемоги над Австралією і Грецією, ставши першими в “групі смерті” ОІ.

“Мені все подобається. Я любив грати за Канаду з 16 років. Це було весело. Ти граєш проти збірних з інших країни, представляєш свою. Ще з періоду U16 мріяв потрапити на Олімпіаду. Тепер ми тут і повинні досягти успіху. Коли настав час, ми всі зібралися та зіграли як треба, ми зробили це. У нас відмінний тренер і чудовий шлях, який потрібно було пройти всім разом після чемпіонату світу і до цього періоду. Хлопці готові пожертвувати своїм літом, граючи лише заради гордості за свою країну, це велика справа”, – сказав Брукс.

“Абсолютно зосереджений на боротьбі за золоту медаль. Не хочу програвати. Очікую результат 6-0 на Олімпіаді”, – заявив Гілджес -Александер.

0

Автор публікації

10
Коментарі: 0Публікації: 2732

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.