“Найкращий кидок у житті”. Вембаньяма і французи відреагували на чудесне спасіння в матчі Олімпіади

"Найкращий кидок у житті". Вембаньяма і французи відреагували на чудесне спасіння в матчі Олімпіади 1 - basket.com.ua

Центровий збірної Франції Віктор Вембаньяма висловся про матч з Японією (94:90) на Олімпіаді, коли команда врятувалася в кінці основного часу завдяки триочковому з фолом у виконанні розігруючого Меттью Стразеля.

“Хоча я і знаю Меттью, але це, мабуть, найкращий кидок у його житті. Завжди є шанс стати свідком такого сценарію.Він уособлює менталітет повільної роботи. Він дійсно вибрав повільний шлях, важкий шлях на професійному рівні, заслуговуючи на кожну свою хвилину. І це окупається. Я впевнений, що через кілька років, якщо не через кілька місяців, він відіграватиме важливу роль у своїй команді Євроліги “Монако”. Він має всі інструменти, щоб відігравати важливу роль у збірній. Це кар’єра, яка заслуговує на велику повагу на даний момент і в майбутньому”, – заявив Вембаньяма.

“Стразель сьогодні чудово зіграв для нас. У нього вистачило сміливості зробити цей кидок, і він зробив це, врятував нас. Він грає на цьому рівні з 16-17 років”, – зазначив центровий Матіас Лессорт.

“Це той тип гри, на якому Стразель буде вчитися. Я не думаю, що він проходив через це у своїй кар’єрі. Я маю на увазі, ми знаємо, що він приголомшливий талант, але в таких іграх він буде зростати. Це добре”, – сказав форвард Ніколя Батюм.

0

Автор публікації

10
Коментарі: 0Публікації: 2732

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.