Клей Томпсон вперше висловився про завершення виступу за “Голден Стейт”. Кевін Дюрант відреагував

Клей Томпсон вперше висловився про завершення виступу за "Голден Стейт". Кевін Дюрант відреагував 1 - basket.com.ua

Захисник Клей Томпсон прокоментував завершення 13-річного періоду виступу за “Голден Стейт Ворріорз”, звідки він перейшов в “Даллас Маверікс”.

“Не вистачить слів та образів, щоб передати, що я насправді відчуваю до вас усіх. Від щирого серця, велике спасибі за найкращі моменти в моєму житті. Для мене було великою честю одягати майку “Ворріорз” з першого дня. Я просто хотів бути кращох версією себе, допомогти принести якнайбільше титулів. Але найкращою частиною були не перстні, а дружні стосунки, які залишаться з нами на все життя. Моя сім’я і я хотіли б подякувати всім чудовим людям, які невпинно працюють, щоб робити “Голден Стейт” організацією світового класу. Не сумуйте, що це закінчилося, будьте щасливі, що це сталося. Поки що ми не зустрінемося знову. Капітан далекого плавання пішов”, – написав Томпсон в соцмережах.

Форвард “Фінікс Санз” і колишній гравець “Голден Стейт” Кевін Дюрант відреагував на пост Томпсона.

“Бог області затоки Сан-Франциско. Один розділ закривається, інший відкривається. Продовжуй у тому ж дусі, чемпіон”, – написав Дюрант.

0

Автор публікації

Офлайн 30 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.