Гравці СумДУ потрапили в ДТП

Гравці СумДУ потрапили в ДТП 1 - basket.com.ua
Джерело: https://fbu.ua/

Баскетболісти команди СумДУ потрапили в ДТП по дорозі з Житомира, де вони стали переможцями першого етапу Кубку України з баскетболу 3х3.

В результаті ДТП один з гравців команди Ігор Стародуб, який минулий сезон провів у Київ-Баскеті в Суперлізі, отримав серйозну травму. Решта гравців отримали менші травми. Про інцидент прес-службі ФБУ розповів наставник команди Ярослав Ковальов.

“Поверталися з Житомира, з туру Кубку України 3х3 та десь у районі 23:00 вже проїхавши Київ у районі Прилук потрапили в ДТП. Наш водій не впорався з керуванням та врізався у бетонні плити.

Ігор Стародуб, який сидів спереду на пасажирському місці, найбільше постраждав – у нього перелом щиколотки. У Максима Михайлова, який сидів за водієм, розсічення голови, йому наклали 7 швів, у Микити Бондаренка та Олексія Ларіна забиті ребра, але Слава Богу обійшлося без переломів. Найменше дісталося Родіону Кузьміну, у якого синці, але все нормально.

На щастя все обійшлось більш-менш. Лише Ігор Стародуб тренуватись не зможе, думаю, тижнів п’ять“, – розповів Ярослав Ковальов.

0

Автор публікації

Офлайн 1 день

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7468

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.