В клубі НБА пояснили несподіване звільнення головного тренера з діючим контрактом на 65 млн доларів

В клубі НБА пояснили несподіване звільнення головного тренера з діючим контрактом на 65 млн доларів 1 - basket.com.ua

Президент “Детройт Пістонс” Траджан Ленгдон пояснив причини звільнення Монті Вільямса з посади головного тренера, незважаючи на діючй 5-річний контракт з загальною зарплатою 65 млн доларів. Вільямс був здивований відставці перед драфтом і відкриттям ринку вільних агентів, оскільки раніше встиг обговорити плани на майбутнє та можливі кроки щодо посилення складу з Ленгдоном.

“Монті — страшенно крутий тренер і дуже хороша людина. Я думаю, що це було організаційне рішення, яке ми з власником клубу Томом Горсом одноголосно ухвалили. На той час ми просто хотіли розпочати нове життя для організації та гравців. Очевидно, це було складно, тому що я знаю, що Вільямсу не байдуже майбутнє команди. Я думаю, що він був у такому стані, коли хотів усе змінити, але ми з Томом вирішили, що цього разу правильним рішенням було розпочати все спочатку”, – заявив Ленгдон.

 

0

Автор публікації

Офлайн 30 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.