Кайрі Ірвінг: “В поразці “Далласа” в фіналі НБА винен не тільки Лука Дончич”

Кайрі Ірвінг: "В поразці "Далласа" в фіналі НБА винен не тільки Лука Дончич" 1 - basket.com.ua

Розігруючий “Даллас Маверікс” Кайрі Ірвінг вважає, що не треба звалювати всю вину на захисника Луку Дончича за поразку в третьому матчі фіналу НБА проти “Бостон Селтікс” (99:106, 0-3 в серії).

“Моє послання Дончичу просте: він не самотній у цьому. Він грав настільки добре, наскільки міг, незважаючи на обставини, травми та інше. Він викладався на повну. Отже, в поразці винен не тільки він. Перебувати під мікроскопом у цьому бізнесі зараз зовсім не те, що було чотири чи п’ять років тому, бо я можу побачити загальну картину життя у перспективі, а також гру у перспективі. Все відбувається легше

Я думаю, що соціальні мережі, соціопатична поведінка… Будь-яка дрібниця може відволікати і не підкріплювати позитивно те, чого ви намагаєтеся досягти. Ми багато дізнаємося один про одного прямо зараз. Все залежить не тільки від нас як гравців, але й від тренерського штабу та всіх, хто досі був частиною цього шляху”, – сказав Ірвінг.

0

Автор публікації

Офлайн 37 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2547

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.