Фінальний матч між “Олімпіакосом” і “Панатінаїкосом” завершився грандіозним скандалом

Фінальний матч між "Олімпіакосом" і "Панатінаїкосом" завершився грандіозним скандалом 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Панатінаїкоса” Ергін Атаман був вилучений в другому матчі серії фіналу чемпіонату Греції проти “Олімпіакоса” (86:92, 0-2). Атаман влаштував у заключній чверті сварку з захисником “Олімпіакоса” Айзеєю Кенаном, чиї жести видалися йому образливими.

Власник “Панатінаїкоса” Дімітріс Яннакопулос при цьому робив образливі висловлювання в соцмережах на адресу суддів, федерації баскетболу і уряду Греції. “Олімпіакос” направив звернення в федерацію з вимогою його покарати, “Панатінаїкос” звинуватив суперників в неповазі.

Атаман також був вилучений за два технічні зауваження в першому матчі фіналу чемпіонату Греції проти “Олімпіакоса” та публічно звинуватив суддів у нечесності, за що отримав штраф на 10 тисяч євро. “Панатінаїкос” заплатить загалом 16400 євро за сукупністю зауважень, що включають дії головного тренера та вболівальників в стартовій зустрічі. Санкції за другу гру оголосять пізніше.

 

0

Автор публікації

Офлайн 5 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2539

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.