Ентоні Едвардс назвав головну причину поразки “Тімбервулвз” від “Далласа” у фіналі Заходу

Ентоні Едвардс назвав головну причину поразки "Тімбервулвз" від "Далласа" у фіналі Заходу 1 - basket.com.ua

Лідер “Міннесоти” Ентоні Едвардс визнав, що йому забракло сил на серію з “Далласом”. Також причиною поразки баскетболіст бачить те, що клуб відмовився від власної стратегії і грав у тому стилі, який найкраще підходить супернику.

“Є розуміння, що треба працювати над собою та своїм фізичним станом, бо мені раніше ніколи не доводилося так далеко заходити у плей-оф. Тож тепер я знаю, що якщо хочу домінувати у третьому раунді та пройти далі у фінал, то маю тренуватися з відповідним розрахунком.

Не можу дозволити собі пропускати тренувальні дні, не можу брати вихідні. Я маю бути готовий. Тепер я знаю, що від мене вимагається і буду готовий.

Багато чого можна винести із цієї серії. Головне – наша ідентичність. Ми покладаємось на захист. При цьому ми трохи відійшли від цього в серії з Далласом, це було помітно. Ми не найкраща команда, якщо брати гру в атаці. Ми завжди покладаємось на наш захист. Головне, що ми виносимо з поразки – це те, що ми захисна команда, і ми маємо починати з цього у кожній грі.

Було весело. Мені сподобалося. Хотілося б грати. Хотів би я повернутись у Даллас. Але суперник зіграв на найвищому рівні. Віддаю їм належне», – сказав Едвардс.

0

Автор публікації

105
Коментарі: 39Публікації: 8328

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.