Ілля Сидоров попрощався з “Прометеєм”

Ілля Сидоров попрощався з “Прометеєм” 1 - basket.com.ua

Захисник збірної України Ілля Сидоров на персональній сторінці в Instagram попрощався з “Прометеєм”.

«5 сезонів в «Прометеї». Ця історія для мене закінчена, дуже вдячний людям, які були поруч ці роки. Володимир Михайлович, керівництво клубу, тренер Нено, усі гравці з якими я був на майданчику у формі “Прометея”, медичний стаф, вболівальники клубу, які завжди були з нами, в незалежності від того, де знаходилась команда, моя кохана дружина, яка завжди була поруч у найскладніші моменти – дякую вам усім, це був незабутній час для мене та моєї родини. Ми створили історію у дуже короткий час, ще побачимось», – написав Сидоров.

27-річний Сидоров ставав із “Прометеєм” чемпіоном України, володарем Суперкубку України та двічі вигравав Латвійсько-естонську лігу. В 2023 році український захисник дійшов із клубом, який останні два сезони базувався в Ризі, до півфіналу Єврокубку.

В сезоні 2023/24 Сидоров зіграв за “Прометей” в 19 матчах в Єврокубку, в яких за 15.5 хвилини набирав 5.9 очка, 2.6 передачі та 1.6 підбирання. В минулому сезоні Ілля був капітаном команди.

0

Автор публікації

Офлайн 2 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1701

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.