Офіційно: чемпіони світу змінять головного тренера після Олімпіади

Офіційно: чемпіони світу змінять головного тренера після Олімпіади 1 - basket.com.ua

Федерація баскетболу Німеччини оголосила, що Горді Герберт полишить свою посаду після Олімпіади-2024.

65-річний фахівець хоче сконцентруватись на роботі з клубом. Була інформація, що він очолить японський “Чіба Джетс”.

Херберт очолив збірну в 2021 році. Під його керівництвом команда здобула бронзу Євробаскету-2022, а також перемогла на ЧС-2023.

“Це був неймовірний досвід і честь тренувати чоловічу збірну Німеччини. Я дуже вдячний президенту Інго Вайссу та віце-президенту Арміну Андресу за можливість керувати цією командою та за їхню підтримку на цьому шляху.

Тренерський штаб, технічний стафф, медична команда та медіа-команда… усі вони були і є видатними. Ця пригода стала для мене головним моментом у житті. Це заслуга гравців, це честь тренувати цих хлопців. Гравці на Євробаскеті-2022, Чемпіонаті світу-2023 і в усіх вікнах ФІБА гідно та з повагою представляли Німеччину – просто неймовірна група гравців.

Медалі – це прекрасно, але те, що робило це таким особливим, так це люди, які брали участь, люди. Тепер я з нетерпінням чекаю фінальної частини, останнього виклику нашого трирічного плану, Олімпійських ігор 2024 року!” – сказав Горді Герберт .

0

Автор публікації

Офлайн 5 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8455

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.