В топ-клубі НБА стався гучний скандал з арештом співробітника за серйозне порушення

В топ-клубі НБА стався гучний скандал з арештом співробітника за серйозне порушення 1 - basket.com.ua

Поліція заарештувала колишнього співробітника “Міннесоти Тімбервулвз” Сомака Саркара.

Саркара звинувачують у крадіжці та копіюванні жорсткого диска, на якому зберігалася конфіденційна стратегічна інформація клубу. Диск був викрадений у голови аналітичного відділу “Тімбервулвс” з його офісу на арені “Таргет-Центр”.

Віце-президент з баскетбольних операцій “Міннесоти” Сачин Гупта отримав диск назад через тиждень, але з носія інформації було скопійовано близько 5700 файлів, у яких містилися контракти гравців та співробітників клубу, а також “стратегічна інформація НБА”.

Крім того, на жорсткому диску зберігалися податкові декларації Гупти та інша фінансова інформація, його логін та пароль від програми для керівників клубу.

“Міннесота” звільнила 33-річного Саркара, дізнавшись про зникнення жорсткого диска. У понеділок його було заарештовано і звинувачено в окружному суді округу Хеннепін у крадіжці із зломом третього ступеня.

На допиті у поліції Саркар сказав, що, будучи членом тренерського штабу, взяв жорсткий диск Гупти, щоб “записати на нього дещо”, але забув повернути. Під час обшуку у квартирі Саркара було виявлено пристрій, на якому містилася вся інформація з жорсткого диска Гупти.

0

Автор публікації

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.