Стали відомі зарплати гравців і тренерів французьких грандів

Стали відомі зарплати гравців і тренерів французьких грандів 1 - basket.com.ua

Портал basketballeurope.com відкрив інформацію про зарплати гравців “Монако” та АСВЕЛа.

Наставник Саша Джорджевич отримує 500 тисяч євро за сезон. Найбільше у “Монако” серед гравців має Майк Джеймс – 2 млн. Більше мільйона також має Кемба Вокер та Джордан Лойд – 1,5 млн і 1,2 млн.

Джон Браун отримує 900 тисяч євро. Донатас Мотеюнас та Альфа Діало трішки менше – 825 тисяч. 800 тисяч – зарплата Донта Холла. По 700 тисяч євро за сезон отримують Елі Окобо, Петр Корнелі та Мам Жайте.

У АСВЕЛі найбільшу зарплату має Нандо Де Коло. У легенди Євроліги контракт на 1,5 млн/рік. Джофрі Ловернь заробляє 1 млн за сезон. Далі йдуть Юсуфа Фалль (800 тисяч), Періс Лі (500 тисяч) та Тімоті Луваву-Кабарро (400).

П’єррік Пупе, який нещодавно очолив клуб з Ліона заробляє досить скромні 5 тисяч євро на місяць. Його попередники мали кращу заробітну платню. Ті Джей Паркер отримував 21 тисячу на місяць, а Джанмарко Поццекко ще більше – 43 тисячі.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8328

2 думки про “Стали відомі зарплати гравців і тренерів французьких грандів

  1. Stepan сказав:

    У порівнянні з НБА – це якісь копійки, тому Святослав Михайлюк так міцно тримається обома руками за лавку запасних у будь якій команді в НБА, бо не виходячи на поляну отримує зарплатню як зірки з клубів Євроліги.

    0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.