Бронні Джеймс дебютував в NCAA після зупинки серця. Леброн емоційно відреагував

Бронні Джеймс дебютував в NCAA після зупинки серця. Леброн емоційно відреагував 1 - basket.com.ua

Бронні Джеймс, старший син форварда “Лос-Анджелес Лейкерс” Леброн Джеймс, дебютував в NCAA.

Університет Південної Каліфорнії з Бронні у складі поступився в овертаймі Лонг Біч Стейт – 79:84. Джеймс набрав 4 очки, 3 підбирання, 2 передачі та 2 перехоплення за 16 хвилин. Перші очки в NCAA Бронні набрав дальнім кидком у швидкій атаці.

Влітку 19-річний Бронні переніс зупинку серця під час тренування, після чого йому зробили операцію. Джеймс-молодший кілька місяців відновлювався.

“Бронні грав добре. Він боронився на високому рівні. Здорово відпрацював проти швидких хлопців у команді суперника, які грали з м’ячем”, – заявив головний тренер Південної Каліфорнії Енді Енфілд.

Леброн Джеймс, який у суботу разом із “Лейкерс” став переможцем внутрішньосезонного турніру НБА, був присутнім на грі.

“Навіть не можу передати, наскільки емоційним для мене був сьогоднішній день! Я буквально спустошений, і все, що я можу сказати, це: “Бронні – ти просто неймовірний!” До біса всі перемоги та поразки, які відбуватимуться. Ти вже досяг своєї вищої мети і титулу, це життя! Пишаюся тобою, малий. Сьогодні ти дав мені більше життя! Дякую і я люблю тебе”, – написав Леброн в соцмережах.

0

Автор публікації

Офлайн 5 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2687

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.