Вассіліс Спануліс: “Людина за суддівським столиком сказала мені: “Та пішов ти!” Це ганьба”

Вассіліс Спануліс: "Людина за суддівським столиком сказала мені: "Та пішов ти!" Це ганьба" 1 - basket.com.ua

Головний тренер грецького “Перістері” Вассіліс Спануліс прокоментував своє вилучення за два технічні фоли в четвертій чверті матчу проти угорського “Фалько Сомбатей” (90:87) у Лізі чемпіонів ФІБА.

“За більш ніж 20 років у баскетболі я жодного разу не бачив, щоб людина за суддівським столиком, яка є частиною гри, сказала б: “Та пішов ти!” Ніколи у житті такого не бачив. Це ганьба, перш за все, для неї самої, потім для баскетболу та для “Фалько Сомбатей”, яка є дуже гарною організацією з дуже хорошими людьми та дуже хорошим тренером, якого я знаю особисто. Це ганьба. Я ніколи цього не чув.

Я попросив його дати тайм-аут лише в тому випадку, якщо “Фалько” закине м’яч. Він дав тайм-аут, хоча суперник не закинув, бо ми зфолили. Я кажу йому: Чому ти даєш тайм-аут? А він відповідає: “Та пішов ти”. Це сором для баскетболу. Нам не потрібно цього у баскетболі. Це ганьба. Мені більше нічого сказати. Чоловік за суддівським столиком сказав мені: “Та пішов ти!” Це ганьба. Ніколи в житті такого не бачив, і ніколи більше не побачу”, – сказав Спануліс.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2703

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.