Матч Україна – Португалія у Ризі буде благодійним

Матч Україна – Португалія у Ризі буде благодійним 1 - basket.com.ua

Уже незабаром жіноча збірна України з баскетболу розпочинає боротьбу за путівку на Чемпіонат Європи.

Спершу українки зіграють проти збірної Сербії у Белграді, а свій перший номінально домашній матч наші дівчата проведуть 12-го листопада (18:00) у Ризі на майданчику Олійського центру Rimi. На цьому паркеті жіноча збірна України у лютому 2023 уже обігрувала збірні Фінляндії та Литви.

Усі зібрані кошти з проданих квитків підуть на підтримку ЗСУ, які роблять усе можливе, щоб українські збірні свої домашні міжнародні матчі проводити в Україні! Зокрема їх буде передано на збір для бригади ЗСУ де служить український арбітр Андрій Менько.

Матч Україна – Португалія у Ризі буде благодійним 3 - basket.com.ua

Придбати благодійний квиток на матч Україна – Португалія за 200 гривень можна за цим посиланням. Придбати благодійний квиток можуть абсолютно усі охочі, не обов’язково бути присутнім на грі. Серед уболівальників, які придбають благодійний квиток жіноча збірна України розіграє низку подарунків. Зокрема – ігровий м’яч, яким будуть грати цього вечора, форма збірної України з автографами дівчат та поліграфічна продукція.

Матч Україна – Португалія у Ризі буде благодійним 5 - basket.com.ua

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 984

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.