Аліна Ягупова отримала травму в матчі чемпіонату Туреччини

Аліна Ягупова отримала травму в матчі чемпіонату Туреччини 1 - basket.com.ua
Джерело: https://fbu.ua/

Капітан збірної України Аліна Ягупова отримала травму в матчі регулярного чемпіонату Туреччини. Гравчиня Мерсіна травмула гомілкостоп наприкінці першої чверті гри проти Анталії (момент травми на відео — 00:19:23):

Після отримання травми на майданчик Аліна в цьому матчі не повернулась. Наразі участь лідерки національної команди в майбутніх матчах української збірної у відборі на чемпіонат Європи-2025 знаходиться під питанням. За попереднім вердиктом лікарів Аліна може пропустити близько 10 днів. Наскільки серйозна травма гомілкостопа покаже детальне обстеження у понеділок.

Нагадаємо, наша національна команда перший матч кваліфікації ЧЄ-2025 зіграє 9 листопада в Белграді проти збірної Сербії (19:00), а 12 листопада на майданчику Олімпійського центру в Ризі прийматиме Португалію (18:00). Збір команди розпочнеться в Ризі 5 листопада.

У 8 матчах поточного сезону турецької ліги Ягупова набирає 13.3 очка, 5.2 передачі та 4.8 підбирання. В 5 матчах Євроліги зірка української збірної в середньому має статистику 19.0 очка, 5.2 передачі та 4.8 підбирання.

0

Автор публікації

Офлайн 1 день

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7465

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.