Cтів Керр позитивно відізвався про Везенкова та австралійського таланта “Оклахоми”

Cтів Керр позитивно відізвався про Везенкова та австралійського таланта "Оклахоми" 1 - basket.com.ua

Наставник “Голден Стейт” Стів Керр позитивно відгукнувся про болгарського форварда Сашу Везенкова з “Сакраменто” та австралійця Джоша Гідді, який грає за “Оклахому”.

“Він вражаючий новий гравець НБА. Має гарні габарити, гарне відчуття від гри. Він чудовий снайпер, при цьому дуже добре грає без м’яча. Він отримує більше впевненості та довіри, він чудовий новий гравець у НБА.

Гідді? Він був обраний перед нашим вибором на драфті-2021 (“Тандер обрали Гідді під №6, а “воїни” наступним взяли Джонатана Кумінгу – прим.). Він також був дуже високим у наших уподобаннях. Я також говорив про Гідді зі своїм колишнім одноклубником по “Буллз”, австралійцем Люком Лонглі.

Ми брали інтерв’ю у Гідді, ми його добре знали. Він доводить, що може стати дійсно хорошим гравцем НБА. Його розмір, його здатність бачити поле, його здатність віддавати пас, це гравець, на якого дуже приємно дивитися“, – сказав Керр.

0

Автор публікації

Офлайн 11 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8328

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.