Меджик Джонсон став третім баскетболістом-мільярдером в історії спорту

Меджик Джонсон став третім баскетболістом-мільярдером в історії спорту 1 - basket.com.ua

Легенда “Лос-Анджелес Лейкерс” Меджик Джонсон став мільярдером за версією Forbes.

Джонсон – четвертий спортсмен в історії після Майкла Джордана, Леброна Джеймса і Тайгера Вудса, який досяг десятизначної суми в статках. Вудс представляє гольф, Джонсон, Джеймс і Джордан – баскетбол.

Видання оцінює статки Джонсона на даний момент в 1,2 мільярда доларів. Після вибору під першим номером на драфті НБА в 1979 році Джонсон став одним з найкращих розігруючих в історії ліги, але більшу частину грошей він заробив уже після завершення кар’єри. За роки в НБА Меджик отримав 40 мільйонів доларів, а решту отримав завдяки бізнес-діяльності.

Джонсон володіє частками у трьох спортивних командах Лос-Анджелеса, включаючи “Спаркс” з WNBA, “Доджерс” з МЛБ та LAFC з МЛС. Джонсон також інвестував у місцевий клуб НФЛ. Неспортивні інвестиції Джонсона включають Starbucks, Burger King, 24 Hour Fitness та компанію зі страхування життя EquiTrust.

0

Автор публікації

10
Коментарі: 0Публікації: 2547

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.