Янніс Адетокумбо: “Я міг би займати це місце, але “Мілвокі” – команда Деміана Лілларда”

Янніс Адетокумбо: "Я міг би займати це місце, але "Мілвокі" – команда Деміана Лілларда" 1 - basket.com.ua

Форвард “Мілвокі Бакс” Янніс Адетокумбо заявив, що франчайз-гравцем команди слід вважати його зіркового партнера розігруючого Деміана Лілларда.

“Це його команда. Ви мене знаєте, я готовий жертвувати, я налаштований вкладатись у справу. Вірю у нього. Я міг би займати це місце, але це його команда. Все одно, що там усі говорять. “Це команда Янніса, він повинен вести її вперед”. Тому що якщо ми хочемо, щоб Деміан був успішним, він повинен почуватися комфортно”, – сказав Адетокумбо.

Ліллард дебютував за “Бакс” в матчі регулярного чемпіонату НБА з “Філадельфією Сіксерс” (118:117). Він став автором вирішальних влучань наприкінці гри, набравши останні 11 очок усієї команди в матчі. Зокрема, Ліллард відзначився триочковим за рахунку 113:111 і потім виконав два влучні штрафні кидки.

0

Автор публікації

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Одна думка про “Янніс Адетокумбо: “Я міг би займати це місце, але “Мілвокі” – команда Деміана Лілларда”

  1. Stepan сказав:

    Рука – обличчя. Що за нісенітниця написана в цій “новині”? Так хто там кого назвав франчайзом Бакс? Звертаюся до автора таких “новин” – не пишіть під впливом алкоголю чи наркотичних речовин.

    0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.