Власник “Голден Стейт” висловився про відсутність пропозиції нового контракту для Клея Томпсона

Власник "Голден Стейт" висловився про відсутність пропозиції нового контракту для Клея Томпсона 1 - basket.com.ua

Власник “Голден Стейт Ворріорз” Джо Лейкоб дав коментар щодо ситуації з контрактом захисника Клея Томпсона. Інсайдер ESPN Едріан Войнаровскі повідомив, що є висока ймовірність того, що Томпсон вийде на ринок вільних агентів, оскільки переговори між баскетболістом та каліфорнійським клубом не просуваються.

“Я сподіваюся, що це не буде відволікаючим фактором. Ми не контролюємо ситуацію. У будь-яких переговорах є дві сторони. Ми хочемо, щоб він повернувся. Він хоче повернутись. Це схоже на ситуацію з контрактом Дреймонда Гріна минулого літа. Я думаю, що всім потрібно трохи заспокоїтись. Нехай все йде своєю чергою. Я думаю, що все вийде. Минулого року були деякі проблеми, пов’язані із контрактами, які отримали інші хлопці. Але я не думаю, що цього року буде щось подібне. Клей – професіонал. Я його дуже поважаю, і ми зробимо все можливе, щоб домовитися”, – сказав Лейкоб.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2565

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.