Олексій Лень: “Мав декілька інших варіантів у НБА, але хотів повернутися в “Сакраменто”

Олексій Лень: "Мав декілька інших варіантів у НБА, але хотів повернутися в "Сакраменто" 1 - basket.com.ua

Центровий “Сакраменто Кінгз” Олексій Лень поділився очікуваннями від нового сезону на медіа-дні команди.

“Все чудово. Залишилися майже всі гравці з минулого сезону. Я був у захваті, коли керівництво “Кінгз” зателефонувало мені і запропонувало новий контракт. Це було легке рішення для меня – я погодився відразу після дзвінка. Мені все подобається в “Сакраменто”. Команда має впевнено стартувати в новому сезоні. Гравці майже ті самі, тренерський штаб не змінився. Це спрощує завдання. У нас також є чудові новачки – Джавейл Макгі та Александар Везенков.  Думаю, що команду чекає захоплючий сезон. Є відчуття, що в минулому сезоні ми не довели до кінця деякі справи. Всі вважають, що ми мали вигравати 7-й матч плей-офф против “Голден Стейт”. У нас є потенціал зробити крок вперед. Команда зіграна, будемо намагатися зробити це.

Чи чекав я на пропозицію команди? Так, мені давали зрозуміти, що зателефонують в перший день ринку вільних агентів. Мав декілька інших варіантів, але хотів повернутися в “Сакраменто”. У нас молода команда. Всі хлопці наполегливо працювали в тренажерному залі в міжсезоння. Ми можемо стати кращими і більш конкурентоспроможними у порівнянні з минулим сезоном.

Конкуренція з Джавейлом Макгі? Чудовий хлопець. Працюю з ним декілька днів і все йде дуже легко. Він вигравав титули НБА і привносить цей досвід в команду. Я маю працювати день за днем. Минулого сезону тренер говорив мені концентруватися на відрізку з 5 матчів. Треба працювати і завжди бути готовим до виходу на паркет. Коли тренер покличе мене, я буду готовим.  Очікування від “Кінгз” стали вище, але я думаю, що їх буде легше виправдати через зіграність команди і збереження тренерського штабу. Всі гравці перебувають в хорошій формі”, – сказав Лень.

0

Автор публікації

Офлайн 5 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2566

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.