Михайлюк та Лень провели останні матчі передсезонної підготовки НБА

Михайлюк та Лень провели останні матчі передсезонної підготовки НБА 1 - basket.com.ua

Святослав Михайлюк та Олексій Лень провели за свої клуби останні матчі передсезонної підготовки НБА.

Олексій Лень за Сакраменто в матчі проти Юти зіграв 26 хвилин, за які набрав 7 очок (1/4 двоочкові, 0/1 триочкові, 5/7 штрафні), зібрав 7 підбирань, зробив 5 блок-шотів та 1 передачу при 1 втраті та 4 фолах. Показник плюс/мінус у Леня +23 – найкращий в обох командах.

Загалом Лень взяв участь у всіх п’яти передсезонних матчів НБА Сакраменто, граючи в середньому 12 хвилин, набираючи 3.6 очка, 2.6 підбирань, 1.8 передач та 2.2 блок-шота за матч.

Святослав Михайлюк в складі Бостона проти Шарлот зіграв 9 хвилин на майданчику, відзначившись за цей час 6 очками (0/1 двоочкові, 2/7 триочкові), зробив 1 передачу та 1 перехоплення при 1 втраті.

Святослав Михайлюк зіграв у трьох з п’яти матчів Бостона передсезонної підготовки. В середньому він проводив на майданчику майже 18 хвилин, набираючи 12.0 очок, 3.0 підбирань, 1.3 передачі при реалізації триочкових 44% (8 з 18 спроб).

Сезон в НБА для команд наших гравців розпочнеться в ніч на 26 жовтня – Бостон зіграє проти Нью-Йорка, а Сакраменто зустрінеться з Ютою.

0

Автор публікації

Офлайн 4 дні

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7202

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.