Офіційно: “Будівельник” в наступному сезоні зіграє ENBL

Офіційно: "Будівельник" в наступному сезоні зіграє ENBL 1 - basket.com.ua

Північна Європейська баскетбольна ліга (ENBL) офіційно оголосила про включення до своїх лав київського “Будівельника” наступного сезону.

Раніше було оголошено, що в новому сезоні зіграють польські “Зелена Гура”, “Старт Люблін”, “Щецин”, “Трефл Сопот”, чеський “Брно” та естонський “ТалТех”.

Це буде лише другий сезон Європейської Північної баскетбольної ліги – в дебютному сезоні там планував грати “Дніпро”, але зрештою відмовився. Переможцем став “Анвіл” із Польщі, який переграв у фіналі литовський “Шауляй”. В минулому сезоні у турнірі грало 8 команд, а в цьому сезоні планується участь 16 команд.

Очікується, що також у другому сезоні зіграють дві естонські команди (одна з них – “Тарту Уліколь” Андрія Войналовича), дві латвійські команди та по одній команді з Ізраїлю, Фінляндії, Швеції та Литви. Ще на одне місце навіть не оголошувались країни-участники.

Варто додати, що в минулому сезоні максимально одна команда провела 9 матчів. В цьому сезоні також очікується розділення 16 команд на дві групи для регулярного чемпіонату.

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7148

2 думки про “Офіційно: “Будівельник” в наступному сезоні зіграє ENBL

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.