Леброн Джеймс назвав керівництву “Лейкерс” зірку НБА, яку хоче бачити в команді

Леброн Джеймс назвав керівництву "Лейкерс" зірку НБА, яку хоче бачити в команді 1 - basket.com.ua

Форвард “Лос-Анджелес Лейкерс” Леброн Джеймс вимагає від керівництва клубу провести обмін розігруючого “Даллас Маверікс” Кайрі Ірвінга.

Джеймс хотів бачити Ірвінга в команді в міжсезоння-2023, але Кайрі після виходу на ринок вільних агентів підписав новий трирічній контракт з “Далласом” на 126 млн доларів. Тепер Леброн сподівається, що керівництво “Лейкерс” зможе виміняти Ірвінга перед дедлайном. Джеймс і Ірвінг три сезони разом виступали в “Клівленд Кавальєрс” і виграли титул в 2016 році, в міжсезоння-2017 Кайрі покинув команду через конфлікт з Леброном.

“Леброн наполягав на переході Кайрі, зовсім недавно, у це міжсезоння. Він ясно дав зрозуміти, що вони помирилися. Леброн справді дуже хотів знову грати з Кайрі. Я не здивуюсь, якщо ця інформація знову з’явиться ближче до дедлайну, залежно від того, що станеться у “Далласі”, – заявив інсайдер “Лейкерс” Йован Буха.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2184

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.