“Бостон” йде за титулом в п’ятій грі фіналу проти “Далласа”: прев’ю матчу плей-офф НБА 18 червня

"Бостон" йде за титулом в п'ятій грі фіналу проти "Далласа": прев'ю матчу плей-офф НБА 18 червня 1 - basket.com.ua

«Бостон» – «Даллас»
Початок: 03:30

«Даллас» розгромив «Бостон» (122:84) з непристойною різницею в четвертому матчі і тепер відстає 1-3 в серії. Лука Дончич (29 очок) і Кайрі Ірвінг (21 очок, 6 передач) традиційно стали найрезультативнішими в «Маверікс», Тім Хардвей (15 очок), Дерек Лайвлі (11 очок, 12 підбирань) і Данте Екзам (10 очок) краще за всіх рольовиків їм допомогли. У «Селтікс» більш-менш відзначилися Джейсон Тейтум (15 очок), Сем Хаузер (14 очок), Пейтон Прічард (11 очок), Дрю Холідей (10 очок), Джейлен Браун (10 очок), однак це мало що значило і вся команда гостей в цілому заслуговувала на негативну оцінку. Відсутність травмованого Крістапса Порзінгіса не може бути виправданням, оскільки без нього «кельти» раніше в пост сезоні грали дуже якісно.

Насторожує різниця, з якою поступився «Бостон» (-38). Вона навіть більша, ніж сумарна в трьох переможних для підопічних Джо Маззулли стартових матчів фінальної серії. Тим не менш, ситуація поки що повністю під контролем «Селтікс». В НБА часто трапляються «жертви» певними матчами на чужому паркеті при комфортній перевазі. Можна не сумніватися, що в п’ятій домашній зустрічі «Бостон» зробить все можливе для завоювання титулу на очах власних вболівальників. Звісно, для цього треба викинути з голови попередню гру і набагато старанніше е діяти в захисті та нападі. Задача для команди Джо Маззулли цілком посильна для виконання.

«Даллас» чудово зіграв в четвертому матчі, але є сумніви в здатності підопічних Джейсона Кідда демонструвати таку якість на постійній основі. Особливо з урахуванням того, що супротив з боку «Селтікс» стане на порядок сильнішим. Статистика говорить проти «Маверікс» – у 156 випадках в історії НБА жодного разу не було камбеку в плей-офф після відставання 0-3 в серії. «Даллас» уник «свіпу» і порадував власних фанатів яскравим розгромом. Скоріш за все, це стане головним досягненням техаського клубу в фінальній серії. Виграш титулу «Бостоном» за підсумками п’ятого матчу на арені «TD Garden» є дуже вірогідним.

0

Автор публікації

Офлайн 14 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2096

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.