Американський журналіст: “Лейкерс” по дурості упускають ідеального вільного агента Михайлюка

Американський журналіст: "Лейкерс" по дурості упускають ідеального вільного агента Михайлюка 1 - basket.com.ua

Відомий американський журналіст Джейсон Рід, який висвітлює спортивні клуби Лос-Анджелеса «Лейкерс», «Чарджерс» і «Доджерс» для сайту FanSided, вважає що баскетбольна команда робить велику помилку, ігноруючи вільного агента Святослава Михайлюка.

«У складі «Лос-Анджелес Лейкерс» зараз 13 гравців. Залишилося заповнити два місця в заявці до початку сезону-2023/2024. Фанати вже знають, що в якийсь момент «Лейкерс» збираються додати ще одного гравця до складу. Генеральний менеджер Роб Пелінка визнав, що команда, як і раніше, активна на ринку вільних агентів. Додайте до цього той факт, що Джексон Хейс може виходити в старті разом з Ентоні Девісом, і стає зрозумілим, що команді потрібен ще один центровий.

Однак і в випадку підписання бігмена «Лос-Анджелес» матиме можливість взяти ще одного гравця до ростеру. «Лейкерс» можуть залишити місце у складі відкритим з прицілом на ринок викупу, але це не означає, що команда так зробить без будь-якого плану на майбутнє. «Лос-Анджелес» може «отримати свій пиріг і з’їсти його», підписавши двох гравців зараз і все ще маючи можливість взяти перспективного виконавця з викупленим контрактом у майбутньому.

При цьому не схоже, що команда зацікавлена у фактичному використанні обох місць у заявці, оскільки ідеальна трансферна ціль серед вільних агентів ігнорується. Возз’єднання з колишнім гравцем «Лейкерс» Святославом Михайлюком було б солідним кроком з боку клубу, але натомість Михайлюк, як повідомляється, обирає між «Бостон Селтікс» та грецьким «Панатінаїкосом».

«Лейкерс» діють безглуздо, навіть не подумавши про підписання Святослава Михайлюка.
Якщо Михайлюк обирає між «Селтікс» та грою у Греції, то, ймовірно, можна з упевненістю сказати, що «Лейкерс» не дзвонять його агенту, щоб підписати його. І хоча Святослав не є центровим, він все одно принесе користь «Лос-Анджелесу».

У складі не буває надто багато триочкових шутерів. Команда «Лейкерс» досить слабка в цьому плані. Наявність ще одного хлопця, який може «зробити гаряче» з лави запасних та вистрелити в деяких матчах регулярного сезону, цінна, особливо з відсутністю глибини на позиції атакувального захисника.

Зараз єдиними другими номерами в «Лейкерс» є Остін Рівз і недосвідчений Макс Крісті. Из них традиційним атакувальним захисником взагалі є тільки Крісті. Якщо він не готовий до більшої ролі у ротації, то команда справді зазнає проблем з заповненням хвилин на цій позиції.

Михайлюк грає на позиції другого номера. Він може дати «Лос-Анджелесу» солідні 10-12 хвилин з лави запасних, буде забивати кидки і при цьому спокійно грати без м’яча. Натомість він робитиме те саме для головних суперників «Лейкерс» або за кордоном», – написав Рід.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2184

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.