Рання гра топ-клубів Сходу, “Голден Стейт” проти “Кліпперс”: прев’ю матчів НБА 27-28 жовтня

Рання гра топ-клубів Сходу, "Голден Стейт" проти "Кліпперс": прев'ю матчів НБА 27-28 жовтня 1 - basket.com.ua

«Індіана» – «Філадельфія»
Початок 21:30

«Індіана» через розрив ахілла надовго втратила центрового Джеймса Вайзмена. Це відчутна проблема для «Пейсерз», однак в строю залишаються Майлз Тернер, Тайріз Халібертон, Беннедикт Матурін. У «Філадельфії» значно серйозніші труднощі з кадрами, оскільки недоступні головні зірки Пол Джордж і Джоел Ембіід. Без них Тайріз Максі, Келлі Убре і Кайл Лоурі не змогли перекидати навіть відвертого аутсайдера «Торонто» (107:115) в попередній грі. «Сіксерс» буде дуже важко претендувати на позитивний результат в Індіанаполісі.

«Бруклін» – «Мілвокі»
Початок 0:00

«Бруклін» почав сезон з поразок від «Атланти» (116:120) і «Орландо» (101:116), що не є якоюсь сенсацією. «Нетс» проводять перебудову, тому Кем Томас, Денніс Шрьодер, Кемерон Джонсон будуть не часто радувати фанатів команди Жорді Фернандеса перемогами. «Мілвокі» в матчі-відкритті переграв проблемну «Філадельфію» (124:109), але потім підопічні Дока Ріверса розчарували у протистоянні з «Чикаго» (122:133). «Бакс» не вистачає травмованого Кріса Міддлтона, однак з суперниками рівня «Нетс» Янніс Адетокумбо і Деміан Ліллард цілком здатні розібратися самотужки.

«Портленд» – «Нью-Орлеан»
Початок 0:00

«Портленд» і «Нью-Орлеан» зустрінуться в Орегоні вдруге поспіль. Пару днів тому «Пеліканс» з великими труднощами дотиснули «Трейл Блейзерс» (105:103). Брендон Інгрем, Зайон Вільямсон, Сі Джей Макколлум націлені ще раз перекидати Джеремі Гранта, Анферні Саймонса і Скута Хендерсона. Можливо, гостям буде навіть легше, оскільки мотивація «Портленда» є вкрай нестабільною. Команда Чонсі Біллапса дійсно налаштувалася на попередній матч, однак дуже рідко аутсайдер демонструє серйозну націленість на перемогу в наступній грі.

«Оклахома» – «Атланта»

Початок 1:00

«Оклахома-Сіті» проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Чикаго» (114:95). Молоді лідери «Тандер» Шей Гілджес-Александер, Чет Холмгрен і Джейлен Вільямс вражають якістю своєї гри на старті сезону, однак на заваді команді Марка Дейгнолта може стати втома. «Атланта» відпочивала на день більше після перемоги над «Шарлотт» (125:120). Навіть в таких умовах «Хоукс» вважаються аутсайдерами проти «Тандер», проте відносна свіжість повинна дозволити Трею Янгу, Клінту Капелі і Богдану Богдановичу нав’язати хоч якийсь супротив номінально більш сильному супернику.

 «Голден Стейт» – «Кліпперс»
Початок 2:30

«Голден Стейт» знищив «Портленд» (140:106) і «Юту» (127:86) в попередніх іграх. «Ворріорз» стали першою командою в історії НБА, яка виграла два стартових матчі чемпіонату з різницею +35. Стефен Каррі, Дреймонд Грін, Ендрю Віггінс, Джонатан Кумінга, Бадді Хілд перебувають в хорошій формі, але слід враховувати силу суперників команди Стіва Керра.

«Кліпперс» здатні створити «Голден Стейт» значно більше труднощів, ніж «Юта» і «Портленд». Хоча на заваді «Лос-Анджелесу» може стати втома. Команда Тайрона Лю проводитиме «бек-ту-бек» після важкого виїзду до «Денвера» (109:104). Джеймс Харден, Норман Павелл та Івіца Зубац чудово себе проявили, однак їх сили і можливості не безмежні. Особливо з урахуванням того, що їм досі не може допомогти травмований Кавай Ленард.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2753

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.