Михайлюк розпочинає сезон в новому клубі, дебют першого номера драфту: прев’ю матчів НБА 24 жовтня

Михайлюк розпочинає сезон в новому клубі, дебют першого номера драфту: прев'ю матчів НБА 24 жовтня 1 - basket.com.ua

«Детройт» – «Індіана»
Початок 2:00

«Детройт» став найгіршою командою НБА минулого сезону. Джей Бі Бікерстафф змінив Монті Вільямса на посаді головного тренера, «Пістонс» вибрали Рона Холланда під 5-м піком драфту, але навряд чи все це відразу допоможе створити конкурентну команду навіть у випадку прогресу молодих Кейда Каннінгема, Джейлена Дюрена, Осара Томпсона і Джейдена Айві. «Індіана» сенсаційно вийшла в фінал Східної конференції. «Пейсерз» залишаються сильною командою, однак повторити цей результат буде важко. Хоча Тайріз Халібертон, Паскаль Сіакам, Майлз Тернер здатні без особливих труднощів розібратися з аутсайдерами рівня «Детройта».

«Атланта» – «Бруклін»
Початок 2:30

«Атланта» переживає певний застій і не може піднятися вище рівня середняка в останні роки. Трей Янг, Клінт Капела, Богдан Богданович, Деандре Хантер продовжують грати разом в «Хоукс», хоча постійно ходять чутки про їх обмін. До них додався перший номер драфту-2024 Закарі Рісаше, який навряд чи моментально вплине на силу команди Квіна Снайдера. «Бруклін» знаходиться приблизно на рівні «Атланти». Призначення Жорді Фернандеса на посаду головного тренера «Нетс» мало що змінило. Подвигів від Денніса Шрьодера, Доріана Фінні-Сміта, Ніколаса Клекстона та інших очікувати не варто, однак в окремо взятому матчі вони здатні створити проблеми будь-кому.

«Маямі» – «Орландо»
Початок 2:30

«Маямі» в міжсезоння міг позбавитися від Джиммі Батлера, однак зірковий форвард продовжить грати разом з Бемом Адебайо, Террі Розіром, Тайлером Хірро і Данканом Робінсоном. Скоріш за все, «Хіт» боротимуться за плей-ін на Сході. «Орландо» виглядає трохи більш конкурентоздатним, хоча б тому що команда Джамала Мозлі напряму вийшла в плей-офф минулого сезону. Молоді лідери «Меджик» Паоло Банкеро, Франц Вагнер, Джейлен Саггз продовжують прогресува ти. В дербі Флориди шанси приблизно рівні, але на користь «Маямі» говорить фактор рідного паркету.

«Торонто» – «Клівленд»
Початок 2:30

«Торонто» «зливав» кінцівку минулого сезону, а тепер, скоріш за все, робитиме це весь чемпіонат. Скотті Барнс і Ар Джей Барретт – доволі талановиті гравці, однак їх напарники дуже відстають в даному аспекті. «Репторс» продовжують перебудову і становлять невелику загрозу для команд рівня «Клівленда». «Кавальєрс» зберегли Донована Мітчелла, Айзека Окоро, Джарретта Аллена, Даріуса Гарленда і Еван Моблі в міжсезоння, що дозволяє команді Кенні Аткінсона боротися за пряму путівку в плей-офф.

«Філадельфія» – «Мілвокі»
Початок 2:30

«Філадельфія» в міжсезоння придбала Пола Джорджа, який став новим зірковим напарником Джоела Ембііда. Однак в матчі-відкритті сезону «Сіксерс» доведеться обійтися без них, оскільки Джордж та Ембіід травмовані. Тайрізу Максі, Келлі Убре, Кайлу Лоурі та іншим буде дуже важко щось протиставити «Мілвокі», в складі якого доступні Янніс Адетокумбо і Деміан Ліллард. У «Бакс» травмований Кріс Міддлтон, однак навіть без нього команда Дока Ріверса має хороші шанси розпочати чемпіонат з перемоги.

«Нью-Орлеан» – «Чикаго»
Початок 3:00

«Нью-Орлеан» вийшов в плей-офф минулого сезону на Заході. Для «Пеліканс» буде великим успіхом, якщо Зайон Вільямсон, Трей Мерфі, Деджонте Мюррею знову виведуть туди команду Віллі Гріна. «Чикаго» навпаки провалив минулий чемпіонат. Зак Лавін, Кобі Вайт, Нікола Вучевич націлені реабілітуватися перед фанатами «Буллз», а допоможуть їм в цьому виміняний з «Оклахоми» Джош Гідді, топ-проспект драфту Матас Бузеліс і Лонзо Болл, який відновися після майже трирічного заліковування травм.

«Х’юстон» – «Шарлотт»
Початок 3:00

«Х’юстон» довго претендував на плей-ін Заходу в минулому чемпіонаті, однак на фінішній дистанції команда Іме Удоки посипалася. Тим не менш, Джейлен Грін, Діллон Брукс, Альперен Шенгюн отримали цінній досвід, щоб стати краще. «Рокетс» як мінімум повинні легко розбиратися з суперниками типу «Шарлотт» вдома. «Хорнетс», вірогідно, будуть «зливати» черговий сезон. Молодий кістяк в обличчі Ламело Болла, Брендона Міллера, Джоша Гріна і Тіджана Салона ще доволі сирий, щоб вирішувати високі завдання.

«Юта» – «Мемфіс»
Початок 4:00

«Юта» навряд чи стала конкурентоздатною в міжсезоння. В «Джаз» залишилися зірки Лаурі Маркканен, Коллін Секстон, Джордан Кларксон і Джон Коллінз, а Святослав Михайлюк, Патті Міллз, Дрю Юбенкс, вибраний на драфті Кайл Філіповскі поповнили команду Віллі Гріна. Їм явно не вистачить таланту для боротьби з контендерами Заходу. Аналогічне можна сказати і про «Мемфіс». Джа Морент, Дезмонд Бейн, Маркус Смарт можуть розраховувати на допомогу топ-проспекта Зака Іді, однак стеля «Гріззліз»  – боротьба за плей-ін при дуже вдалому збігу обставин.

«Кліпперс» – «Фінікс»
Початок 5:00

«Кліпперс» втратили в міжсезоння Пола Джорджа, не підписавши на заміну гравця аналогічного рівня зірковості. Через травму пропустить початок сезону Кавай Ленард. Перспективи команди Тайрона Лю не надто райдужні. В складі «Лос-Анджелеса» залишається Джеймс Харден, однак рівень рольовиків залишає бажати кращого. «Фінікс» в минулому сезоні не зміг в повній мірі задіяти зіркове тріо Кевіна Дюранта, Бредлі Біла і Девіна Букера через постійні травми. Зараз всі вони здорові і готові грати з початку чемпіонату під керівництвом нового головного тренера Майка Буденхольцера. Це дає «Санз» шанс чудову можливість здобути перемогу в Лос-Анджелесі.

«Портленд» – «Голден Стейт»
Початок 5:00

«Портленд» «зливав» минулий сезон, що дозволило вибрати під 7-м піком драфту перспективного Донована Клінгана. Деандре Ейтон, Джеремі Грант, Анферні Саймонс, Шейдон Шарп разом з ним навряд чи виведуть «Трейл Блейзерс» на новий рівень. Команда Чонсі Біллапса буде аутсайдером у більшості матчів, в тому числі проти «Голден Стейт». «Ворріорз» втратили Клея Томпсона, з чемпіонської династії залишилися лише Стефен Каррі, Дреймонд Грін і головний тренер Стів Керр. Тим не менш, «Голден Стейт» все ще є доволі сильною командою, оскільки легендарним зіркам допомагатимуть снайпер Бадді Хілд і стрімко прогресуючий форвард  Джонатан Кумінга.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2722

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.