“Даллас” вдома рятує фінальну серію проти “Бостона”: прев’ю матчу плей-офф НБА 13 червня

"Даллас" вдома рятує фінальну серію проти "Бостона": прев'ю матчу плей-офф НБА 13 червня 1 - basket.com.ua

«Даллас» – «Бостон»
Початок: 03:30

«Бостон» лідирує 2-0 в серії з «Далласом» після двох стартових матчів на рідній арені. В першій зустрічі «Селтікс» не залишили супернику шансів – 107:89. В другій спостерігалася певна боротьба – 105:98, хоча в цілому команда Джо Маззулли спокійно контролювала хід зустрічі. «Бостон» підтверджує свій статус фаворита, тому рахунок на момент переїзду серії в Техас не можна назвати сенсаційним. Можливо, від «Далласа» очікувався більш сильний супротив, однак команда Джейсона Кідда не впоралася з тиском і тепер намагатиметься виправити становище вдома.

Зірковий дует «Далласа» Лука Дончич – Кайрі Ірвінг поки працює не кращим чином, особливо останній. Могли б робити більше Пі Джей Вашингтон, Дерек Лайвлі, Тім Хардвей, Деніел Геффорд та інші рольовики. З іншого боку, у «Селтікс» Джейсон Тейтум і Джейлен Браун грають більш злагоджено, а Деррік Вайт, Дрю Холідей, Ел Хорфорд, Крістапс Порзінгіс якісно їх підстраховують. При цьому Порзінгіс, який фактично став Х-фактором першого матчу, отримав розрив зв’язки надколінка. Участь латвійця у майбутніх іграх під питанням, хоча «Бостон» майже весь плей-офф непогано виступав і без нього.

Завдання «Селтікс» під час виїзду в Техас – виграти як мінімум один матч. Тоді у «Далласа» майже не залишиться шансів на камбек, враховуючи рівень баскетболу «Бостона» протягом всього сезону. Єдина надія «Маверікс» – зачепити два домашніх матчі і сподіватися, що суперник після цього в певній мірі надломиться в психологічному плані. В будь-якому випадку, «Селтікс» залишаються сильним фаворитом на загальну перемогу в серії і титул.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2710

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.