“Міннесота” йде за історичним камбеком в серії з “Далласом”: прев’ю матчу плей-офф НБА 31 травня

"Міннесота" йде за історичним камбеком в серії з "Далласом": прев'ю матчу плей-офф НБА 31 травня 1 - basket.com.ua

«Міннесота» – «Даллас»
Початок: 03:30

«Даллас» пару днів тому на своєму майданчику зазнав першої поразки в серії проти «Міннесоти» (100:105, 3-1) і втратив шанс оформити «свіп». Лука Дончич (28 очок, 15 підбирань, 10 передач), Кайрі Ірвінг (16 очок), Джейден Харді (13 очок), Деніел Геффорд (12 очок, 8 підбирань), Пі Джей Вашингтон (10 очок) записали на свій рахунок двозначну результативність в складі «Маверікс». Ентоні Едвардс (29 очок, 10 підбирань, 9 передач), Карл-Ентоні Таунс (25 очок), Майк Конлі (14 очок, 7 передач), Руді Гобер (13 очок, 10 підбирань), Джейден Макденіелс (10 очок) стали кращими в «Тімбервулвз». Дончич та Ірвінг взяли відповідальність за поразку на себе. Зірки техаського клубу справді невиразно діяли в нападі, особливо в останній чверті.

Тепер «Міннесота» у випадку домашньої перемоги в п’ятому матчі цілком може задуматися про історичний камбек. В історії НБА було 155 випадків відставання 0-3 і жодного разу при цьому ніхто не відігравався. Далеко не факт, що це зробить «Міннесота», однак команда Кріса Фінча точно просто так здаватися не збирається. В перших трьох матчах «Тімбервулвз» виглядали досить непогано, але поступалися супернику в клатчі. Не обійшлося і без грубої суддівської помилки в другій грі (108:109), коли «Міннесота» при лідерстві +2 мала виконувати два штрафних, але рефері промовчав після фолу на Макденіелсі і потім «Даллас» вирвав перемогу завдяки триочковому Луки Дончича на останніх секундах.

«Даллас» створив собі значні проблеми, не закривши серію всуху вдома. Звісно, це не буде мати особливого значення, якщо команда Джейсона Кідда вийде в фінал НБА, де вже свого суперника чекає «Бостон Селтікс». Однак «Маверікс» не є фаворитом в п’ятій зустрічі. «Міннесота» зробить все можливе, щоб рахунок став 2-3. Потенційна шоста гра відбудеться в Техасі, але «Далласу» доведеться зіткнутися з неабияким нервуванням, а їх суперники наберуться впевненості і будуть реально думати про історичний камбек. Команда Кідда повинна максимально викладатися в кожному окремо взятому матчі і налаштовуватися закривати серію в Міннеаполісі, інакше поки що суто теоретичні розмови про ліквідування «Тімбервулвз» дефіциту 0-3 можуть перетворитися на реальність.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2710

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.