“Клівленд” проти “Бостона”, “Даллас” приймає “Оклахому”: прев’ю матчів плей-офф НБА 14 травня

"Клівленд" проти "Бостона", "Даллас" приймає "Оклахому": прев'ю матчів плей-офф НБА 14 травня 1 - basket.com.ua

«Клівленд» – «Бостон»
Початок: 02:00

«Клівленд» не впорався з «Бостоном» (93:106) в третьому домашньому матчі і поступається 1-2 в серії. Донован Мітчелл (33 очки), Еван Моблі (17 очок, 8 підбирань), Даріус Гарленд (15 очок, 6 передач) і Каріс Леверт (15 очок) своєю результативністю «Кавальєрс» не допомогли. Натомість Джейсон Тейтум (33 очки, 13 підбирань, 6 передач), Джейлен Браун (28 очок, 9 підбирань), Дрю Холідей (18 очок, 8 підбирань) принесли позитивний результат «Селтікс».

«Бостон» вже не вперше перемагає суперника на чужому паркеті після поразки в другій домашній грі плей-офф. Так було в серії першого раунду проти «Маямі». Тоді підопічні Джо Маззули значно активізувалися і закрили протистояння з рахунком 4-1. «Клівленд» постарається уникнути подібної участі. Для цього команді Джей Бі Бікерстаффа обов’язково треба перемагати в четвертій домашній грі. Шанси на успіх у «Кавальєрс» є, однак «Бостон» вважається фаворитом і має цілком реальні шанси зняти практично всі питання в цій серії в Огайо.

«Даллас» – «Оклахома»
Початок: 04:30

«Даллас» здобув трудову перемогу над «Оклахома-Сіті» (105:101) в третій грі і повів 2-1 в серії. Пі Джей Вашингтон (27 очок), Лука Дончич (22 очок, 15 підбирань), Кайрі Ірвінг (22 очки, 7 передач), Дерек Лайвлі (12 очок, 8 підбирань) продемонстрували двозначну результативність в складі «Маверікс». Шей Гілджес-Александер (31 очко, 10 підбирань, 6 передач, 5 блок-шотів), Джейлен Вільямс (16 очок, 8 передач), Чет Холмгрен (13 очок, 8 підбирань, 4 блок-шота) і Айзея Джо (13 очок) відзначилися подібним в «Тандер».

Четвертий матч серії має надзвичайно велике значення для обох команд. «Даллас» у випадку домашньої перемоги отримає психологічну перевагу над «Оклахомою». Команда Джейсона Кідда матиме чудові шанси оформити путівку в фінал Західної конференції, оскільки з дефіциту 1-3 в плей-офф відіграються дуже рідко. В свою чергу, «Тандер» вкрай необхідно зрівняти рахунок, щоб реабілітуватися за поразку в другій домашній грі. Відступати підопічним Марка Дейгнолта. Скоріш за все, глядачі стануть свідками напруженої боротьби на паркеті, а результат зустрічі, цілком ймовірно, вирішуватися на останніх хвилинах.

0

Автор публікації

Офлайн 51 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2547

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.