“Барселона” – “Реал”: Чус Матео та Рожер Грімау підбили підсумки гри

"Барселона" - "Реал": Чус Матео та Рожер Грімау підбили підсумки гри 1 - basket.com.ua

У півфіналі Суперкубка Іспанії “Реал” обіграв “Барселону” (90:80). Наставники команд підбили підсумки матчу.

“У нас було мало тренувань і у нас є нові гравці. Важко отримати награні механізми за такий короткий час. Я маю оптимізм, і я сподіваюся, що з більшою кількістю тренувань ситуація покращиться. Ми могли бути трохи кращими в цій грі, але тільки два тренування, коли команда була повністю сформована.

“Реал” домінував у грі під кошиком,  нам потрібно краще рухатися в цьому напрямку, ми повинні вдосконалюватися. На рівні захисту в першій половині ми були хороші, але в другій у нас не було цього“, – сказав Рожер Грімау.

“Ми програли лише першу чверть, а потім відновилися та виграли наступні три. В другій чверті ми отримали різницю, яка переломила гру. Ми добре грали колективно, добре захищалися і були агресивними в нападі. Я хочу подякувати команді за зусилля і побажати Брізуелі (гравець “Барселони” отримав пошкодження в ігровому моменті – прим.) якнайшвидшого одужання. 

Ми провели прийнятну гру на даний момент. Це нормально, я очікував злетів і падінь. Зараз гравці мають різні ритми, і це потрібно поставити на один рівень. Це займе у нас деякий час. Я сподіваюся, що завтра ми виграємо фінал, навіть якщо ми не зіграємо найкращу гру у світі. Це буде дуже складний матч проти будь-кого з команд (у фінал вийшла “Унікаха”, здолавши “Мурсію” – прим.), які знаходяться на високому рівні, але якщо ми докладемо всіх зусиль і добре попрацюємо – у нас будуть шанси. 

Кампаццо? Він гравець, якого всі люблять, чудова людина. Сьогодні він показав блискучу гру, і зусилля, які він докладає до кожного розіграшу, відчуття, які він передає на рівні захисту, його настрій і жага, які заражають команду, викликають захоплення. Ми дуже раді, що він у нас.  Факундо, як і решта наших гравців, був важливою частиною перемоги. Я радий за нього.

У мене дуже хороші гравці, команда з характером та бажанням перемагати. Я передаю їм свої ідеї. Вони знають, що означає бажання виграти гру, і вони не хочуть поступатися. Це цінується в кожній грі. Ми надаємо важливості перемоги над такою хорошою командою, як “Барса”, але завтра у нас буде ще один такий же хороший суперник“, – сказав Чус Матео.

0

Автор публікації

105
Коментарі: 39Публікації: 8328

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.