8-разовий учасник Матчу всіх зірок НБА може стати гравцем “Голден Стейт”

8-разовий учасник Матчу всіх зірок НБА може стати гравцем "Голден Стейт" 1 - basket.com.ua

Центровий Дуайт Ховард найближчим часом проведе переговори з “Голден Стейт Ворріорз”, повідомляє інсайдер The Athletic Шемс Чаранія.

Тренувальні перегляди Ховарда пройдуть у вівторок та у середу. 8-разовичй учасник Матчу всіх зірок НБА поспілкується з головним тренером “Голден Стейт” Стівом Керром та генеральним менеджером Майком Данліві-молодшим. “Уорріорз” також проведуть переговори з Тоні Бредлі, який минулого сезону виступав за “Чикаго”.

Минулий сезон Ховард провів у тайванській баскетбольній лізі. Останнім клубом у НБА для баскетболіста був “Лос-Анджелес Лейкерс”, за який він у сезоні-2021/2022 провів 60 матчів, набираючи в середньому 6,2 очка та збираючи по 5,9 підбирань за матч. Ховард за свою кар’єру встиг пограти за “Орландо Меджик”, “Лос-Анджелес Лейкерс”, “Атланту Хоукс”, “Х’юстон Рокетс”, “Шарлотт Хорнетс”, “Вашингтон Візардс” та “Філадельфію Сіксерс”.

0

Автор публікації

10
Коментарі: 0Публікації: 2548

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.