Тренер команди з чемпіонату світу закликав ФІБА заборонити натуралізацію гравців

Тренер команди з чемпіонату світу закликав ФІБА заборонити натуралізацію гравців 1 - basket.com.ua

Головний тренер збірної Ірану Хакан Демір виступив проти натуралізації гравців та закликав ФІБА вирішити цю проблему.

“Я категорично проти цього. Це має бути заборонено. Повинні грати місцеві гравці або принаймні гравці, які народилися в цій країні. Це спосіб змінити все. Це рішення, яке ФІБА може ухвалити щодо національних команд. Напевно, багато тренерів скаржаться на цю ситуацію. Наприклад, ми граємо проти Лівану, і вони мають гравця, якого немає у нас. Як ми можемо казати, що це чесна конкуренція? Я в це не вірю. ФІБА може ухвалити рішення не допускати натуралізованих гравців. Треба покінчити з цим.

Якщо це буде за домовленістю між країнами та однаково для всіх, це можна буде застосувати. У кожного будуть якісь проблеми, і кожен сам їх вирішуватиме. Але це буде спільна проблема. Наприклад, Туреччина не може відмовитись від натуралізованих гравців. Навіть Іспанія виграла Євробаскет із натуралізованим гравцем. На жаль, доводиться це робити, якщо ви хочете залишатися на високому рівні. Тільки ФІБА може ухвалити таке рішення”, — заявив Демір.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2711

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.