Девід Блатт: "Причина успіху Латвії в тому, що вони дуже згуртовані"

Девід Блатт: "Причина успіху Латвії в тому, що вони дуже згуртовані" 1 - basket.com.ua

Відомий американо-ізраїльський спеціаліст Девід Блатт розповів, що думає про успіх Латвії на цьому ЧС.

Я не тільки працював з Айнарасом Багатскісом, але він також один з моїх найближчих друзів. Я був у Латвії на тренерському семінарі, я добре знаю латвійський баскетбол, тому що коли я тренував “Дарушшафаку”, то Дайріс Бертанс грав під моїм керівництвом. Я фанат латвійського баскетболу, а також фанат народу Латвії в цілому.

Мої компліменти збірній Латвії за те, чого вони досягли на даний момент, незважаючи на те, що вони грають без Крістапса Порзінгіса, який є чудовим гравцем.

Головне, що Крістапс вирішив приїхати на чемпіонат світу. З ним на трибунах і Янніс Стрелнієкс, який також травмований. До речі, Стрелнієкс – людина, яку я сильно поважаю. Такий крок Порзінгіса та Стрелнієкса надсилає потужний сигнал товаришам по команді та всім, хто є шанувальником латвійського баскетболу.

Головна причина успіху Латвії в тому, що вони дуже згуртовані і люблять грати разом – це очевидно. Тоді вони готові творити неймовірні чудеса.

Лука Банкі? Ми хороші друзі, колеги, у нас довга спільна історія“, – зізнався Девід Блатт.

Колишній наставник “Клівленда” та багатьох клубів Євроліги у 2019 році завершив кар’єру тренера через проблеми зі здоров’ям. Незважаючи на те, що йому важко пересуватися, Блатт є консультантом збірної Канади.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8707

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.