Руді Гобер зізнався, через кого збірна Франції достроково вилетіла з чемпіонату світу

Руді Гобер зізнався, через кого збірна Франції достроково вилетіла з чемпіонату світу 1 - basket.com.ua

Центровий збірної Франції Руді Гобер залишився вкрай незадоволеним роботою суддівської бригади в матчі 2-го туру чемпіонату світу з Латвією (86:88), поразка в якому призвела до дострокового вильоту команди з турніру.

“Ми приголомшені, це тяжка поразка для нас. Ми добре розпочали гру, з правильним настроєм, але нам знову не вистачило дисципліни: підбирання, фоли. Дрібниці, які зрештою грають вирішальну роль. Латвія виконувала правильні кидки, коли це було потрібно. А ще вони отримували космічні рішення на свою користь від відстійних суддів. Я взагалі не розумію, що вони тут роблять, якщо чесно. Неспортивна поведінка вже просто неймовірна. Мій фол наприкінці матчу…

У будь-якому випадку Латвія заслужила результат. Вони грали краще за нас, але мені все одно сподобалося, в якому стані ми знаходилися більшу частину гри. Нам усім потрібно подивитися на себе у дзеркало. Є речі, про які я говоритиму пізніше. Звісно, є й агресивність. Ми не там, де маємо бути, але я сподіваюся, що ми зробимо висновки. Збірна Франції не пройшла далі групового етапу Кубка світу, і це точно не те, на що ми очікували. Ще раз повторюся — ми маємо вчитися, у нас немає іншого вибору. Наступного року ми повинні повернутися сильнішими. Нам потрібно багато подумати”, – сказав Гобер.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2689

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.