Молоді таланти збірної Латвії висловилися про перемогу над збірною Франції на чемпіонаті світу

Молоді таланти збірної Латвії висловилися про перемогу над збірною Франції на чемпіонаті світу 1 - basket.com.ua

Баскетболісти збірної Латвії Крістерс Зорікс та Артурас Жагарс поділилися емоціями від перемоги над Францією (88:86) на чемпіонаті світу з баскетболу.

“Я трохи розсіяний. Це те, заради чого ми їхали, це велике задоволення”, – сказав Крістерс.

Рік у Литві дуже допоміг (Жагарс останній сезон провів за “Невежис”), тому що я отримав ігровий час і ритм гри. Я намагався зробити все можливе, цього разу гра вийшла вдалою.

Проти мене поставили Батюма? Я навіть не думав про це під час гри. Я бачив, що Батум йде на мене, але не став підлаштовуватися. Я просто слухав, що говорив тренер з лави запасних, як грати, і намагався це робити“, – сказав Жагарс, на рахунку якого 22 очка.

Також баскетболіст прокоментував власне влучання з лінії штрафних, яке зробити рахунок 88:86. У грі Артурас забив лише 3/9 штрафних.

Схоже, що вболівальники зараз схвильовані більше, ніж ми. Момент, коли адреналін високий, не дуже замислюєшся над діями. Але я обов’язково маю працювати над штрафним“, – підсумував Жагарс.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8707

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.