Дмитро Скапінцев: “Шанси на контракт в НБА? Двосторонній — більш реалістична історія”

Дмитро Скапінцев: “Шанси на контракт в НБА? Двосторонній — більш реалістична історія” 1 - basket.com.ua

Центровий збірної України Дмитро Скапінцев розповів про роботу із тренером Дайсом Йошимото, який очолював “Нью-Йорк Нікс! у Літній лізі, а також оцінив свої шанси на контракт із клубом НБА.

“Головний тренер “Нікс” у Літній лізі Дайс Йошимото свого часу працював у штабі Майка Фрателло в збірній України відеокоординатором. Коли я тільки приїхав на тренування перед Літньою лігою, тренер запитував про Україну, казав, що у нього є там друзі і він з ними спілкується, і в курсі всіх подій. Щодо моєї гри, в основному він мені казав, щоб я робив те, що я роблю із ще більшим бажанням. Що у мене непогано виходить і, щоб я продовжував гнути свою лінію з першої гри.

Мої шанси на контракт в НБА по шкалі від 1 до 10? Контракт в НБА, мабуть, це 2 чи 3 і то все це достатньо умовно. Двосторонній контракт — більш реалістична історія, тим більше, що на цей сезон команди НБА можуть давати вже по три таких контракти. Тому це реалістична історія, але поки що не знаю, чи зможу я його підписати”.

0

Автор публікації

Офлайн 14 години

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 985

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.