Аліна Ягупова може допомогти збірній Україні 3х3 на чемпіонаті Європи

Аліна Ягупова може допомогти збірній Україні 3х3 на чемпіонаті Європи 1 - basket.com.ua
Джерело: https://fbu.ua/

Головний тренер жіночої збірної України з баскетболу 3х3 Юрій Процюк в інтерв’ю прес-службі ФБУ розповів про те, що зможе допомогти збірній краща гравчиня українського баскетболу – Аліна Ягупова, з якою веде перемовини особисто президент ФБУ.

“Ми відчуваємо, що цього літа результати жіночої збірної України 3х3 для Федерації баскетболу є одним із пріоритетних напрямків у роботі. Федерацією баскетболу України було докладено максимум зусиль, щоб збірна мала можливість виступати у змаганнях жіночої Світової серії та здобувати важливі рейтингові очки. Фактично ФБУ цього літа повернула збірну України у еліту баскетболу 3х3.

Зараз ми очікуємо появу трьох гравчинь, лідерів збірної України 5х5, які мають величезний досвід. До їх появи в розташуванні збірної я би не хотів називати імена, але сподіваюсь, що вони допоможуть нам у другій частині сезону.

Відкрию лише головну сенсацію – збірній Україні 3х3 може допомогти на чемпіонаті Європи 3х3 наша зірка – Аліна Ягупова. Перемовинами з Аліною займався особисто президент ФБУ – Михайло Бродський, який зумів її умовити. У це важко повірити, адже вона завжди відмовлялася від виступів 3х3. Аліна змінила клуб у Туреччині (Чукурова) і у неї буде доволі щільне міжсезоння, але сподіваюсь ми зможемо вдало спланувати підготовку з урахуванням графіку Ягупової”.

Читайте повне інтерв’ю Юрія Процюка, в якому він підбив підсумки першої частини літнього сезону та розповів про плани підготовки до чемпіонату Європи.

0

Автор публікації

Офлайн 17 години

vodolaz

128
Коментарі: 6Публікації: 7467

Одна думка про “Аліна Ягупова може допомогти збірній Україні 3х3 на чемпіонаті Європи

  1. D. Lypovtsev сказав:

    Впевнений, якщо вдасться привезти Аліну на кубок Європи 3х3, галасу навколо цього та уваги до неї буде багааато більше ніж до Jimmer Fredette на світовому кубку 2023.
    А багато хто й досі продовжує дотримуватися тези, що 3х3 – то забавки аматорів, не варті уваги. А тут вже професіональний чємп із гучними трансферами, шикарними івентами і величезними грошима. Ось, вже й НБАшникі та Євроліговці рубаються на кортах

    0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.