Два важливих гравці не зіграють за збірну України U-18 на чемпіонаті Європи

Два важливих гравці не зіграють за збірну України U-18 на чемпіонаті Європи 1 - basket.com.ua

Чоловіча збірна України U-18 в Латвії проводить тренувальний збір присвячений виступу на чемпіонаті Європи (Дивізіон В).

В розпорядженні тренерського штабу команду немає двох важливих гравців для цього покоління Назара Кулішенко та Луки Лохманчука. Про причини їх відсутності прес-службі ФБУ розповів тренер-селекціонер збірних команд України з баскетболу Андрій Подковиров

“З цими двома гравцями наша збірна взагалі була б укомплектована на 100%. Кулішенко – це основний п’ятий номер, центровий, який добре зарекомендував себе в збірній минулого літа. Він травмований, грав сезон у Гран-Канарії із травмою, на уколах. Зараз йому рекомендували відпочинок і в клубі дивитимуться варіанти лікування.

У Лохманчука перелом кісточки у стопі, схожа травма, як була у Іссуфа Санона. Він провів обстеження, їздив по лікарям і буквально в п’ятницю ми отримали вердикт, що його чекає операція.

Це втрати, але впевнений, що у команді вистачає хлопців, які зможуть замінити цих двох баскетболістів

0

Автор публікації

Офлайн 3 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1701

Одна думка про “Два важливих гравці не зіграють за збірну України U-18 на чемпіонаті Європи

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.