Юрій Кондраков: “Люблю грати 3х3, особливо, коли представляю свою країну”

Юрій Кондраков: "Люблю грати 3х3, особливо, коли представляю свою країну" 1 - basket.com.ua

Гравець збірної України 3х3 Юрій Кондраков в інтерв’ю пресслужбі ФБУ розповів про підготовку команди до кваліфікації чемпіонату Європи-2023. Захисник поділився враженнями від першого контрольного турніру в Сен-Жан-де-Морієні, а також розповів про очікування від представницького турніру Big Twelve у Вуароні.

Які враження від перших контрольних матчів?

– Насамперед хочу сказати дякую ФБУ, що у нас є можливість проводити збори за кордоном під час війни. Величезна подяка ЗСУ за те, що роблять можливе та неможливе для нашої спільної перемоги.

У нас в команді поки що триває перебудова гри з класичного баскетболу на 3х3. Всі гравці в хороших кондиціях, залишилося награти наші комбінації і в майбутніх турнірах ми зможемо показати хороший рівень гри.

Які очікування від наступного турніру?

– Суперники дуже сильні, всі грають одними і тими ж гравцями щороку і проводять додаткові збори протягом сезону класичного баскетболу. В цих матчах ми хочемо краще зрозуміти свої слабкі та сильні сторони, агресивніше зіграти у захисті. Так само важливо зрозуміти ступінь жорсткості, яку диктують судді 3х3 цього року.

Юрій Кондраков: "Люблю грати 3х3, особливо, коли представляю свою країну" 3 - basket.com.ua

На даному етапі підготовки, як оціниш свою форму та загалом готовність команди?

– Я закінчив сезон три тижні тому, тренувався весь цей час, я в хорошій формі. Ми провели хорошу підготовчу роботу під керівництвом Володимира Холопова та Дмитра Липовцева, був акцент на роботі з фізичними кондиціями та багато кидкових тренувань. Загалом всі гравці перебувають в оптимальній формі. Зараз акцент робиться на награвання наших схем та комбінацій, на виборі оптимального складу.

Ти багато грав 3х3, грав за збірну, як оціниш перспективи цього складу?

– Так, в цілому мені дуже подобається цей вид спорту і я люблю грати 3х3, особливо коли представляю свою країну. У нас цікавий склад, є великі, які можуть домінувати під кільцем і так само шутери, яких не можна залишати на дузі. Залишилося набратися досвіду в турнірах, які в нас попереду, і, думаю, ми зможемо знайти свою гру і показати той результат, який нам необхідний. Слава Україні! Слава ЗСУ!

Юрій Кондраков: "Люблю грати 3х3, особливо, коли представляю свою країну" 5 - basket.com.ua

0

Автор публікації

Офлайн 3 дні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1699

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.